Nyheter

Kirsti Slotsvik til ÅKP

Daglig leder i Sørsida Utvikling (SUAS) Kirsti Slotsvik har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Ålesund Kunnskapspark (ÅKP) fra høsten. Sørsida Utvikling må dermed ut på rekrutteringsjakt.


Daglig leder i Sørsida Utvikling (SUAS) Kirsti Slotsvik har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Ålesund Kunnskapspark (ÅKP) fra høsten. 

Kirsti Slotsvik sier hun synes det blir trist å forlate SUAS, men at hun gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i ÅKP:
"Jeg valgte å takke ja til ÅKP fordi det var nå den muligheten kom. Samtidig forlater jeg i høst en av byens mest interessante jobber, der mye har skjedd på to år og mer skal skje i de gjenværende månedene mine. Jeg skal levere fra meg et selskap i god driv, med mange oppgaver som nå endelig er i bevegelse", sier Kirsti. 

Styret i SUAS vil om kort tid sette igang prosessen med å finne Kirstis etterfølger. Endringen i ledelsen vil ikke ha konsekvenser for fremdriften i aktivitetene og prosjektene på Sørsida. SUAS arbeider videre med kommune og fylkeskommune om videregående skole, kulturskole og Teateret Vårt på Sørsida. Etableringer av midlertidige og permanente kulturarenaer og arrangementer vil også gå som planlagt.
"Jeg har satt stor pris på samarbeidet med Kirsti og syntes det er synd at hun forlater SUAS. Jeg og resten av styret ønsker henne lykke til videre og er glade for at hun fortsetter som ressursperson for Ålesund", sier styreleder i SUAS Eva Hagen

Ordfører Eva Vinje Aurdal takker Slotsvik for stort og viktig engasjement for å videreutvikle Ålesund og for den gode jobben hun har gjort for å bringe realiseringen av byens sørside nærmere.