Nyheter

Ny prosjektleder til Sørsida Utvikling

Vi har ansatt en prosjektleder som vil få en sentral rolle i utviklingen av prosjektene i Sørsideplanen de kommende årene.


Tidligere i vinter lyste vi ut en stilling som ny prosjektleder i Sørsida Utvikling. Nå har vi gleden av å fortelle at Jøran Mentzoni Eilertsen blir vår nye prosjektleder.

-Jeg er veldig glad for å få akkurat Jøran på laget. Jøran er en positiv, løsningsorientert og faglig sterk person med stor kapasitet, som vil utfylle oss på en helt ypperlig måte, sier Peter Wahl Hareide, daglig leder i Sørsida Utvikling.

Jøran har jobbet med utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendoms- og samferdselsprosjekt, og har de de siste årene vært prosjektleder i de kommunale prosjektene Bypakke Ålesund. Jøran har en forståelse av bærekraftig utvikling som samsvarer godt med det Sørsida Utvikling står for.

- Jeg ser frem til å jobbe i Sørsida Utvikling. Det å få muligheten til å anvende min kompetanse innen by- og arealplanlegging i utviklingen av en ny bærekraftig sentrumsbydel i Ålesund, ser jeg på som svært givende og interessant, sier vår nye prosjektleder, Jøran Mentzoni Eilertsen.

Stort aktivitetsnivå

Det er økt aktivitetsnivå med flere prosjekter i Sørsideplanen, og vi har behov for økt kapasitet og riktig kompetanse for å gjennomføre flere store oppgaver. I årene som kommer skal vi blant annet utvikle Kulturhavna sammen med Møre og Romsdal fylkeskommune, Ålesund kommune og private utviklere. Vi skal også begynne på flere boligprosjekter, deriblant Kipervika, hvor vi i første omgang skal fylle ut et område i sjø. Sørsida utvikling har et helhetsansvar for byutviklingen av Sørsida, i tillegg til utvikling av byggene.

- Vi er helt sikre på at vi har fått inn riktig kompetanse og Jøran blir en veldig viktig kapasitet for oss i årene fremover, avslutter Peter Wahl Hareide.

Vi gleder oss veldig til at Jøran starter hos oss den 1. august.