Nyheter

Stillingsannonse

Vi søker en daglig leder som er en selvgående lagspiller, utadvendt og med erfaring fra eiendoms- og byutvikling. Er du den vi leter etter?


Om Sørsida Utvikling AS

Sørsida Utvikling AS ble etablert 2019 og er 100 pst eid av Ålesund kommune.

Sørsida Utvikling sitt formål er å legge til rette for, samt delta i, utviklingen av kommunens eiendommer innenfor planområdet. Selve planområdet ligger i Ålesund sentrum ved inngangen til Brosundet, og benyttes i dag delvis som rutebilstasjon, noe kontor og lager, samt at Terminalen (konsertscene) holder til i deler av rutebilstasjonbygget. Området har også en restaurant med micorbryggeri – Molo.

Frem til nå har virksomheten i all hovedsak dreid seg om å få oversikt over hvilke forutsetninger som ligger til grunn for utvikling av Sørsida, særlig når det gjelder reguleringsplanen og infrastrukturkostnader. I tillegg er selskapet i dialog med fylkeskommunen og Ålesund kommune om etablering av videregående skol, Teatret vårt og Kulturskolen på området. Vi er også i ferd med å igangsette en partnerprosess for utvikling av deler av området.

Organisasjon

Sørsida Utvikling AS har hittil hatt en fast ansatt, som er daglig leder. Øvrige ressurser leies inn. Styret består av 5 personer, to kvinner og tre menn.

Daglig leder

Vi søker en daglig leder som er en selvgående lagspiller, utadvendt og med erfaring fra eiendoms- og byutvikling. Dersom du har erfaring fra å arbeide for eller med offentlige aktører er det en fordel. Du må ha evnen til å få ting til å skje rundt deg, men også til å tenke langsiktig og helhetlig. Evner til både kommersiell og strategisk tenkning er en nødvendighet. Topper du dette med godt humør og et omgjengelig vesen er du drømmekandidaten.

Lønn og oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest og innen 31.3.2023

Spørsmål om stillingen rettes til styreleder Eva Hagen, tlf 90 12 60 10, epost: eva.hagen@sorsida.no