Nyheter

Stor stas på Sørsida

Lørdag 24. juni var startsskuddet for midlertidig aktivitet og arrangementer på Sørsida. Hele 500 mennesker så Karsten & Petra og Back to the Future, grillet pølser og spiste popcorn i strålende Ålesundvær.


Med havna, havet og fjellene som bakteppe var det en glede å ta i mot 500 mennesker til utekino på Sørsida på lørdag. Karsten og Petra var den store publikumsmagneten og blide barn med godteposer, popcorn, tepper, klappstoler og foreldre på slep tok turen. Værgudene hadde i tillegg en god dag på jobben og da er det ikke mye som slår en junikveld i Ålesund. 

Denne utekinoen var et realt samarbeidsprosjekt. Det er mye som skal klaffe og mange detaljer som skal på plass. Takket være velvilje og entusiasme fra Ålesund Havnevesen, Ålesund kommune, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Hotel Waterfront, Årim, ÅKE, ungdomsskoleelever, Ålesund Parkering, Ålesund Sportsdrill, Bypatrioten og mange flere så ble denne dagen et flott eksempel på hva vi kan få til fremover. 

Vi takker alle som tok turen og håper dere hadde en like fin dag som vi hadde. Har du innspill til andre midlertidige aktiviteter og funksjoner vi kan fylle Sørsida med? Ta kontakt med oss her.

Alle foto: Anne Marthe Vestre Berge